Nar hanar antagligen kanner att ett partner kanns ratt sa befinner sig vi mestadel betydligt

Nar hanar antagligen kanner att ett partner kanns ratt sa befinner sig vi mestadel betydligt

Ingen kanner saso mig… icke, ick hon atminston…

Hurda visar karlar att dom befinner sig kara i sjalva verket träffa lokala kvinnor på webben? Sam hurda visar kvinn att de befinner si kara? Det befinner sig sannerligen storre skillnader an kar vill anta, samt det befinner si duktig att kanna till dessa.

Ni nog trodde att all tankte samt kande likadant som du nar du blir foralskad, sam saso n astadkomme nar n befinner sig inom en forhallande? Odl ar det faktiskt icke. Sanningen befinner sig den att det befinner sig mer gansk att dina manliga vanner astadkomme det annu att din kvinnliga partner kanner som n gor. For det befinner sig riktig stora skillnader ino hurdan hanar och kvinn blir foralskade. Vi agerar, tanker samt reagerar himla skild mellan konen.

Det manliga magasinet Askmen inneha gatt via fa forskning kungen amnet ocksa konsulterat tillsammans allehand psykologer och relationsexperter. Villig odla metod har do kommit fram at dessa 5 stora skillnader i hur karlar sam kvinnor blir kar. Hejdlost intressant om jag far saga det allena.

OBS: ehuru det ha utspela forsavit psykologi samt beteendevetenskap sa ar intet 100% tvattakta i alla fall. Det befinner si mer utav ett allman ikon itu majoriteten. Sa dina/din sambos erfarenheter/kanslor/reaktioner kan avskilja sig. Skad melodi oss omedelbart titta pa hurda 5 klassiska tecken villig foralskelse hos hanar skiljer sig av kvinn.

1: hanar befinner si mer impulsiva

snabbare kungen gasen annu hon. Kvinnor har ett benagenhe att reflektera vi det bot mer noga sam undersoka forhallandets chanser att halla i langden. Vi karlar befinner si mer ”all in” nar vi kanner nagot sarskilt pro en manniska.

2: Man befinner si mer fokuserade villi glod

Mans karleksinstinkter fokuserar mestadels kraftigt gallande do fysiska och passionerade aspekterna itu e forhallande istallet sta dom kanslomassiga sam varma uttrycken. Detta leder alltsammans pro vanligtvis mot att mannens partner bara uppfattar honom som lustfylld istallet stav karleksfull. Vilket i sin svang leder till att kvinnan kan kanna mannens karlek saso oakta och ytlig, vilket sa klart ick befinner sig fallet, det koper blott forsavit tvenne olika metod att betrakta sam upptrada gallande karleken.

3: Man befinner si mer fysiska

Sta man odla befinner sig utseendet oerhort jatte- viktigare an forut kvinn. Feltolk ja fasten precis, bada konen lagger himla bamse tyngd utbredd utseendet. Det befinner sig fasten mycket osannolikt att en karl utvecklar karlekskanslor sta e han frams ansag sasom gemytlig samt blid. Det befinner si framfo sa att nagon aktning stav kvinnans personlighet kan gro fram med tiden, forsavit det finns nago kroppslig dragnin av begynnelse. Skulle man kunna likna det har bred e verklighetstrogen variant bruten ”karlek spann ett ogonkastet” antagligen?

4: karlar varderar komisk hogre an kvinnor

Den narvarand punkten knyter pa ett naturligt satt a at saken da ett. Vi vet alla att kvinnor gilla ett karl tillsammans humor, och att det vanligtvis befinner si saken da forsta nyckeln at hennes hjarta. Andock ino det langa loppet ar kvinns f mer analytiska an odla. Dom varderar nago man tillsamman e skarpt skall villig axlarna, sasom kanns balanserad. Sasom namnt oerfaren sa ar de mer benagna att klura igenom forhallandets chanser fore do kastar sig in i det.

Karlar a andra sidan satter ett hogt varde villig nagon partner do kan svira med och som kan slappna av inte med att undersok detaljer overdriven. Hanar befinner si tillika mer benagna att oppna op samt skilja sina kanslor tillsammans nagon han kan slappna av tillsamman sam saso befinner sig inte svar att folja overens tillsammans.

5: Man ar mindre benagna att separera tryta kanslor ino inledningsvis

Jag tvivlar pa att sjalv behover anfora det har, andock det tar vanligtvis sett betydligt langre tidrymd forut man att understa vidga opp och dividera sina emotione tillsamman sin partner (shocker, mig kanner till). For kvinns kan kannas fullsatt naturligt att foreta det postumt blott nago portratt cykel, andock for karlar kan det droja manader alternativ ar. Det ar icke forran do kanner sig mycket trygga inom relationen saso de uttrycker dom oralt. Istallet befinner si man mer benagna att presentera forsvinna emotione fysisk, vi snudd, skojig aktiviteter samt jomenvisst sex.

Sammanfattningsvis forsavit hurda karla visar att do befinner si kar

Karla samt kvinns ar valdigt skilda, kungen otaliga taktik kompletterar vi varandra fantastiskt finemang, andock ibland kan det blir nago foga sammanstotning ino hurdan vi tanker, agerar och kanner. Vill n ringa ut det mesta utav ditt forhallande odl bord du reflektera fa slut skillnaderna emellan de och din partner och diskutera dessa ihop. ”Communication fryst vatte key” saso man uppge.

OBS ater: alltsammans det ha befinner sig himla generaliserande, och ingen individ befinner sig svartvit. Skada det finns forskning sasom pekar pa att dessa skillnader ar tydliga mellan konen. Det betyder fasten inte att det enda karla vill innehava befinner si snygga flicko som endast diggar att forlusta sig. Nago nypa salt samt allting det dar n vet. Andock forhoppningsvis har vi ganska at viss segment lyckats besvara do uraldriga fragorna: ”hurdan visar karlar att do ar kar?” samt ”hurda visar kvinn att dom ar kara?”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *