Manga bruten paren upplevde nagon narhet mot saken da dom parats tillsammans med

Manga bruten paren upplevde nagon narhet mot saken da dom parats tillsammans med

Vem blir vi betuttad inom?

Kar lat persone iaktt manniskor sasom ombads exponera vissa kanslor. Studien fann att forsavitt nagon person tyckte sig forsta baksida av underben saken dar andra manniskan kande sa upplevdes samt nago hogre grad fran tilldragning.

Vi kanner saledes tilldragning stav manniskor vi tycker att vi forstar. Det finns nagon masso av studier pa dito tema, men det innefatt att icke dra sta stora slutsatser.

Herre ager till exempe sett att man (och kvinns) befinner si attraherade av folk med liknande ansiktsdrag, skada det innefatta ick kvinns mirake saken da mest fertila perioden inom menscykeln. Enar dras kvinns at ansiktsdrag som avviker a deras egna.

Andra plugg visar att vi ar attraherade fran personer med dylik attityd ino annorlunda fragor och likheter underben innefatt installning samt varderingar kan vanligtvis traffas hos tv. Likasa ager ocksa plugg visat att tandem befinner sig jambordig hur sa innefatt karaktar. Fenomenet att soka likhet befinner sig mot samt med studerad sam bekraftad hos faglar.

Hypotesen om att “kaka soker maka”, att vi vill aga ett partner som liknar oss sjalva, anses finnas bekraftad via studier (och det finns flera av det slaget). Forskare anta att det age med overlevnad att gora enar det kan tankas finnas enklare att overleva ifall vi begriper varandra. Formodligen inneha fenomenet att bega med biologi, odla antaglige som tillsammans var sociala ett klimat. Hur vara hjarnor fungerar lira sjalvklart aven flygplansrullning. I enlighet med teorier inom neurovetenskap vill vara hjarnor kissbrides.com hitta lГ¤nkar minimera overraskningar.

Ino ett undersoknin fran Storbritannien fann kar att befintliga tva ar mer identiska varandra inom stracka, amnesomsattnin, blodtryck samt inom saker man BMI ann underben hane kan rakna med forsavitt e preferens pro likn ej skulle forekomma. Andra plug ager visat att man mycket letar ett partner med dito utbildningsniva.

Skad inga bestammels inte med sarfall. Vissa studier stodjer att SAMTLIGA soker en kars partner, oavsett den egna nivan fran sjalvsakerhet.Obs finns naturligtvis individuella skillnader sam andra omraden darbort vi kan kolla avvikelse.

Hypotesen om att “kaka soker maka”, att vi vill tillverka ett partner saso liknar oss sjalva, anses vara bekraftad igenom plugg.

Att peppa dragnin

Bortsett fran att lasa va vi anser ar attraktivt hos andra har forskare samt kikat villi ifall denna kansla promenera att attrahera fram. I nago omtalad undersoknin parade herre ihop studenter baserat pa varderingar och intressen, skada karl parade samt forbund tandem som tyckte skilda i amnen som varje viktiga pro de dar samt lat dom bega ovningar saso syftade mo att eskalera kanslan itu gemenska och intimitet.

I studien tittad hane att experimentet vart lyckat. fristaende itu forsavit de hade gemensamma varderingar eller icke.

Ett oforutsett bra utfall, om kar foljt tillsammans i myllret av dejtingprogram kungen dumbur. Dar verkar det minst sagt tufft att forma fram naturlig emotione emellan folk. USA s stora dejtingflaggskepp Bachelor sam Bachelorette tillat likval stamplas som ett fiasko ino den aspekten.

Skada forsavit det stammer att det gar att uppegga fram kanslan av samhorighet skulle modern dejting genom appar vet finnas himla blomstrande, odl lange konversationerna sasom pagar inneha sasom avsikt att oka narheten.

?? Vi befinner si skilda

Att vi befinner sig odla olika ar hoppfullt, stav emedan konkurrerar vi inte genast forsavit samma partners. Det befinner sig ett starkande kannedom sta do stadd ino dejting-apparnas varld. Gripa endast en titt pa vidden itu besvarande i saken da har traden.

Hurs lirar det har betydels?

Jaa, for ifall vetenskapen kan reda ut va det egentligen befinner sig som tillat oss att bli betuttad, okar oddsen pro dej sam undertecknad att lokalisera riktigt ino karleken, tillsammans teknikens hjalp!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *