Facebook Dating, saken da nya fiende Tinder, befinner sig genast nabar inom Spanien [2023]

Facebook Dating, saken da nya fiende Tinder, befinner sig genast nabar inom Spanien [2023]

Facebook-dating, Facebook-dejtingsapplikationen sasom kommer att tavl tillsamman andra appar saso Tinder, befinner sig omedelbar atkomlig ino Spanien. Foretaget nedanfor kabel bruten jordyta Zuckerberg ager officiellt meddelat sin ankomst at flera europeiska lander, varav det spanska nationella territoriet. Det borde namnas att Facebook Dating ar DRM-skyddat, odl att kan icke latsas in display alternativ ta skarmdumpar.

Darfor att kunna njuta av den arme nya tjansten tvingas n endast kika mo att aga Facebook-appen uppdaterad, darfor det inte https://kissbrides.com/sv/heta-nigerianska-kvinnor/ befinner sig ett applikation i sig och icke nar det huvudsakliga sociala natverket separat inte me befinner si ett fraktion saken da. Dessutom befinner si det endast de sasom prenumererar villi tjansten sasom kan flyga din imag.

Hurdan hane aktiverar Facebook Dating

Vill hane aktivera facebook dejting n tvingas atfolja ett foljetong kliv som befinner sig grymt snabba sam enkla, skad saso vi kommer att uttrycka nedom sa att ni ick inneha nagra skepsis nar ni gor det:

Frams samt forst maste du inleda facebook-appen och flanera at installningar, forut vilken n tvingas klicka villig ikonen for tre horisontella rander.

Via att foreta det kommer du att ga mo matsedel ino appen, darbort n kommer att kika hur bland allihopa tillgangliga alternativ finns par, vilket utspela ifall det alternativ saso ni plikt press, saso framgar it harnast image:

Nar du klickar gallande tva for etta gangen ser du att e valkomstfonster visas under rubriken «Hitta nago love som passar dig«, typ en skrift saso indikerar att appen ick kommer att proponera de stav dina Facebook-vanner i tv alternativ beratta dem om att n ager gatt med. Nedanfor denna skrift hittar du nago knapp med texten mirake en gredelint bakgrund igangsattande, vilket ar det du bor klicka gallande:

Efter att ha klickat gallande igangsattande Du hittar nago rad kli som leder de mot att utbilda de ifall do olika standarderna forut tjansten, forutom att na nago sida av vilken du kan konfigurera skild installningar for din framtoning, darbort sasom norm do uppgifter som n inneha lamnat i din Facebook konto kommer att visas men som ni kan justera alternativ eliminera sa att do ick visas, med dispens for benamnin sam alder.

Nar du age konfigurerat denna vinkel kommer appen att undran dig Vem vill du kunna?, darbort ni tvingas selektera mellan Kvinnor, karla sam alla. Kungen det har metod kommer n att klara av upptacka det lampligaste alternativet. Postumt ditt option och accept utav anvandarvillkoren hittar n en fars forfragan: baksida av underben letar du postum. Detta kommer att ses inom profilen mot tva, och ni kommer att kunna utse alla de valmojlighe saso motsvarar dina onskan, exempelvi: pladdra, frandskap, nagot informellt, stabilt forhallande, mig foredrar att inte ge besked.

Eftertradande steg i guiden stav Facebook Dating-installningar kommer att sporja dej Aktivera lokationstjanster. Det ha behovs utav appen darfor att visa ide nara dej. Postum att innehav fortsatt kommer saken dar att be dig att bidra nodvandiga behorigheter kungen din mobil och saken dar kommer att presentera dig din sate.

Nar det har befinner si tydligt befinner sig det dags att fortga rus ino underrattelse sasom n tvungen namna hurda resli befinner sig ni, underbe jobbar du i, forsavitt ni inneha manniskobarn, din utbildningsniva, din akademi, din hogskola, ditt institut, om du roker, ifall n dricker, de sprak n talar sam kort saso n vill hantera Slutligen kommer ett sista rut opp dar du kan avsyna din information eller klicka dej vidare betyga.

Nar n age gjort det ser du om ni vill innehava en forhandsgranska din profil, sa att du kan andra den, vare sig det ar vissa datorer inte, fortoja en bild eller placera nagon beskrivning. A det ogonblicket behover ni enbart avvakta kungen att ide a personer inom ditt doman ska visas stav dej. Det ar genomforbart att ingen kommer att visas stav de an, ehuru forsavit du inte bor inom stora grupper bruten persone, befinner si det gansk att manga bruten de dar fortfarand inte har bilda en konto ino saken da har tjansten, saso lanserades sta bara nagra dagar darnast inom Spanien.

Hur herre anvander Facebook-par

Nar n inneha bildat din imag samt borjat ta emot ide hittar n nago mekanik sasom liknar saken da allma dejtingsapplikationer. Nar nagon gangbar kandidat alternativ aspiran dyker upp for de kommer ni att tillverka gallande att donera «som»Till din imag vi att klicka gallande hjartat alternativ X forsavit du icke gillar det.

Inom sin image, fransett att betrakta deras upplysning samt ljusets partikelkarakta, kommer do att lotsa dig vagledning om do handelser sam grupper sasom ni ager gemensamt, nagot som kan assist dig att bilda dig mer forsavit deras smak. Nar ett pa mannisko digga varandra visas nagon avisering villig skarmen och far do att skifta mo nagon chattlage darbort det ar genomforbart att igangsattning en pratstund genom text eller a videosamtal.

N kan aven tillagga din parprofil a mata med dina bilder a Facebook samt Instagram, vilket stoder dina mojliga “erovringar” att aga mer underrattelse forsavit dig. Villig samma takti later appen de aven bilda en foljetong flikar pa din imag som svarar pa fragor om dej sjalv darfor at formedla mer information mo andra persone.

I allmanhet befinner sig det en dateringsapplikation sasom liknar Tinder eller andra saso inneha nago dyli process, aven om hane vara tvunge erinra att en fran dess framsta styrkor befinner si att behover ej installera e ovrig dagordning, skada det ar fullstandigt integrerat i Facebook, vilket befinner sig nago enorm styrka bade pro det stora antalet nyttjare sasom kan forbruka det och forut det enkla faktumet att behalla plat kungen terminalen.

Vi vara tvungen flyga framgangen med denna applikation och forsavitt det sannerligen blir e valmojlighe mot Tinder saso klaffa ta intresset for odla flertal manniskor sasom saken dar ovannamnda appen inneha uppnatt, vilket ar en bruten do stora referenserna ino varlden av dejtingsapplikationer., speciellt bland do yngsta. Just nu aterstar det endast att avvakt pa att valkomna do.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *